Loodgieter Groningen

Loodgieter in Groningen gezocht? Wij kunnen u bedienen in alle loodgieterswerkzaamheden zoals het aanleggen van badkamers, het doortrekken en omleggen van leidingen en het installeren van uw nieuwe sanitair. Daarnaast voorzien wij uw huis van een goede gasinstallatie en water installatie.

Offerte aanvragen

Uw loodgieter

"Loodgieter" is een ingeburgerd woord voor alle werkzaamheden die door bedrijven worden uitgevoerd en zich tegenwoordig installatiebedrijf noemen. Een loodgieter werkt tegenwoordig namelijk niet meer met lood, maar kan u helpen met alle werkzaamheden op het gebied van leidingen, water, gas, sanitaire voorzieningen en zelfs dakbedekking (waterafvoer).

Professioneel loodgietersbedrijf

R. Wind Installatiebedrijf uit Groningen is al jaren uw specialist in loodgieterswerkzaamheden. Wij hebben al tientallen badkamers aangelegd, gerenoveerd en vernieuwd. Ook als u vooraf advies wilt over de beste mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer of keuken kunnen wij u adviseren over de beste en mooiste oplossingen voor badkamers, keukens en sanitaire voorzieningen.