Installatietechniek Groningen

Bij R. Wind Installatietechniek te Groningen houden we ons bezig met gas installatie, het aanleggen van gas- en waterleidingen, het installeren van badkamers en we doen ook dakwerk. Bij ons installatiebedrijf werken professionele installateurs met al meer dan tien jaar ervaring. Moeten uw waterleidingen omgelegd worden of is uw dak nodig aan vervanging toe? Laat dat door R. Wind Installatietechniek in Groningen doen!

Gas installatie Groningen

U wil een nieuwe gas installatie in uw huis laten plaatsen? Ons installatiebedrijf doet het voor u. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van compleet nieuwe gasinstallaties. Wij renoveren ook uw huidige gasinstallatie. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het omleggen van gasleidingen in bijvoorbeeld uw keuken. Een goede gasinstallatie is belangrijk voor uw huis. Veel toestellen in uw huis werken namelijk op gas. Denk hierbij aan fornuizen, cv-ketels, haarden, luchtverwarmers en heaters.

Badkamer laten installeren

Als u een nieuwe badkamer wilt laten installeren of uw oude badkamer wil laten renoveren kunnen wij dat voor u doen. Ons installatiebedrijf monteert nieuwe badmeubelen, zoals baden en wasbakken. Ook sluiten we kranen aan en laten we uw badkamer betegelen.

Dakwerk Groningen

Bij R. Wind Installatietechniek worden ook verschillende vormen van dakwerk verricht. Wij plaatsen nieuwe dakgoten en renoveren oude dakgoten. Ook plaatsen wij zinken dakranden op uw dak. Verder plaatsen we zinkwerken en is het mogelijk om door ons bitumen dakbedekking te laten aanbrengen. Wij vervangen uw oude dakbedekking, plaatsen nieuwe bitumen dakbedekking en het is ook mogelijk om uw dak door ons te laten repareren.