Installatiebedrijf Assen

Een installatiebedrijf in Assen is waar u naar zoekt? Voor een professionele Installateur in Assen bent u bij R. Wind Installatietechniek aan het juiste adres. Op deze pagina kunt u lezen wat wij als installatiebedrijf voor u kunnen betekenen.

Installatiebedrijf Assen; Werkzaamheden

Bij R. Wind Installatietechniek houden wij ons bezig met verschillende werkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor al uw werkzaamheden betreffende Gas, Water, Sanitair, Verwarming,Zinkwerken. Wij als professionele installateur uit Assen vertellen graag wat zij voor u kunnen betekenen en maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Installateur Assen; Mogelijkheden

Wij hebben meer dan tien jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. water,verwarmings en gasinstallaties. Ook kunnen wij waterinstallaties aanleggen en uw oude waterinstallaties vervangen. Daarnaast kunnen wij badkamers renoveren, nieuwe cv-ketels installeren. Kortom, de mogelijkheden zijn bij R. Wind Installatietechniek eindeloos!

Gratis offerte aanvragen

Installaiebedrijf Assen; Contact

Als u een installateur in de buurt van Assen nodig heeft hoeft u niet verder te zoeken. Neem gerust contact op door te bellen naar 06-48945308 of te mailen naar info@windinstallatietechniek.nl