Badkamerrenovatie Assen

Een badkamerrenovatie in Assen is waar u naar zoekt? Met een badkamerrenovatie door R. Wind Installatietechniek bent u verzekerd van een moderne, frisse badkamer die volledig naar uw wens wordt opgeleverd. R. Wind Installatietechniek is expert in het renoveren van badkamers.

Badkamerrenovatie Assen; Werkwijze

Wij streven naar tevreden klanten en willen u de beste service bieden. Elke badkamerrenovatie wordt met veel vakkundigheid en zorg uitgevoerd. Door samenwerking met professionele tegelzetters,stucadoors en aannemers en door onze eigen expertise hoeft u daarom maar één bedrijf in te huren. Om u een indruk te geven van ons werk kunt u voorbeelden via onderstaande link badkamerrenovaties bekijken.

Afgeronde projecten

Badkamerrenovatie: Compleet of Gedeeltelijk

R. Wind Installatietechniek kan voor u een complete of gedeeltelijke badkamerrenovatie in Assen verzorgen. Als u alleen een douchecabine of toilet wilt vervangen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het is namelijk mogelijk om afzonderlijke badkamer onderdelen te laten installeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Wasbakken
  • Douchecabine
  • Toilet
  • Bad
  • Tegelrenovatie

Badkamerrenovatie Assen: Offerte Aanvragen

Wilt u uw oude badkamer omtoveren naar een fris en modern ogende ruimte maar ziet u op tegen de kosten? Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn. R. Wind Installatietechniek renoveert uw badkamer tegen een scherp tarief. Om een indruk te krijgen van de kosten kunt u via onderstaande link een offerte aanvragen.
 
Vraag hier uw offerte aan

Badkamerrenovatie Assen: Contact

Voor een badkamerrenovatie in Assen hoeft u niet verder te zoeken. Neem gerust contact op door te bellen naar 06-48945308 of te mailen naar info@windinstallatietechniek.nl